Grabitet banka tek ish stacioni i Trenit në Tiranë

Grabitet një bankë e nivelit të dytë pranë ish stacionit të Trenit në Tiranë. Lajmi mbërriti në redaksi në orën 14:14 minuta. Informacionet e para tregojnë se një person me kapuç në kokë dhe i armatosur ka hyrë në bankë dhe pasi ka kryer grabitjen është larguar nëpër rrugica.