Golemi sot: Mes shezlongut dhe rërës, shesim dhe shalqi

Një ditë në Golem. Mënyra më e mirë për të përballuar këto ditë të nxehta është pikërisht prandë detit. Agjencia shqiptare e fotove, LSA, na solli disa foto nga plazhi në Kavajë. Me operacionin e fundit të ndërmarrë nga policia janë liruar ambiente të lira për pushuesit të cilët në vend të shezlongut pëlqejnë të ulen në rërë. Pranë gjen dhe tregtarë që shesin shalqinj. Ajo që vihet re është se në plazhet publike duhet të merren masa dhe për pastrimin e mbeturinave