Gjuha e trupit e Saimir Tahirit ne konference

I bindur se nuk ka shpërdoruar detyrën në asnjë moment, ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri deklaroi se do të apelojë vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë të Krimeve të Rënda. Ai doli në një konferencë për median ku tregoi të vërtetën e tij: Pse vendosi të heqë dorë nga mandati dhe të përballet i vetëm me drejtësinë.