Gjirokastër, inertet kanë pushtuar urën në Kordhocë

Radhë kilometrike në dalje të Gjirokastrës, në afërsi të Kordhoc. Shkak janë prurjet e përroti të Gjorkanës i cili ka vërshuar duke e bërë të pakalueshëm në një kah aksin Gjirokastër-Kordhocë. Ky aks është i lëvizshëm vetëm në një kah. Ura në Kordhocë, afër varrezave është pushtuar nga inertet dhe uji.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34