Gjethet "magjike"

Vjeshtën e bëjnë të bukur ngjyrat e saj. Gjethet me ngjyra të verdha dhe portokall janë tashmë vepra brilante të artit. Artistja polake Joanna Wirazka i përdor këto gjethet në pikturat e saj shumëngjyrëshe.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47