Gjërat e çuditshme të blera pa dashje në internet

Ata që blejnë përmes internetit, duhet të shikojnë me kujdes se çfarë përmasa i kanë mallrat e përzgjedhura dhe jo vetëm të fokusohen te çmimet. Dhe kjo për arsye se mund ta pësojnë si këta persona këtu të cilët kanë publikuar në rrjetet sociale gjërat e çuditshme që kanë blerë në internet. Dikujt i kanë arritur këpucë shumë të vogla, pantallona për kukulla, apo edhe një karotë të vizatuar. Shihni fotogalerinë për më shumë...
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57