Gaz lotsjellës dhe të plagosur, momentet që humbët nga protesta

Protesta e sotme e opozitës (13 prill) është shoqëruar me hedhjen e gazit lotsjellës nga ana e policisë. Ndërsa protestuesit kanë hedhur shashka drejt policisë.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08