Gaz lotsjellës dhe të plagosur, momentet që humbët nga protesta

Protesta e sotme e opozitës (13 prill) është shoqëruar me hedhjen e gazit lotsjellës nga ana e policisë. Ndërsa protestuesit kanë hedhur shashka drejt policisë.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27