Gaz lotsjellës dhe të plagosur, momentet që humbët nga protesta

Protesta e sotme e opozitës (13 prill) është shoqëruar me hedhjen e gazit lotsjellës nga ana e policisë. Ndërsa protestuesit kanë hedhur shashka drejt policisë.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09