Gaz lotsjellës dhe të plagosur, momentet që humbët nga protesta

Protesta e sotme e opozitës (13 prill) është shoqëruar me hedhjen e gazit lotsjellës nga ana e policisë. Ndërsa protestuesit kanë hedhur shashka drejt policisë.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53