Gara që çmend bastvënësit australianë

Rreth 100 mijë persona u mblodhën në pistën ikonike “Flemington” të Melbournit, ku organizohet gara më e famshme e kuajve dhe më e shumëpritura jo vetëm në Australi , por në të gjithë botën. Në fakt, pjsëmarrësit nuk pyetën as për shiun, as për faktin që një pjesë e mirë e kuajve pretendentë dolën shumë keq në gara. Ata vazhduan të festojnë të shfrenuar.