Futbollistët para dhe pas ndërhyrjeve estetike

Këtu është një formacion i veçantë i lojtarëve që kanë bërë kirurgji estetike, duke drejtuar dhëmbët, rregulluar hundën dhe veshët, kanë mbjellë flokët, ose kanë bërë ndërhyrje për të zhdukur rrudhat. Hidhini një sy fotove dhe shikoni ndryshimet.