Fqinjët që nuk do të doje ti kishe kurrë afër

Gra nudo që duke mbjellën e ujisin bimë, burra të zhveshur që ngjiten në pemë ishin pjesët më pikante në 'Ditën Kombëtare Nudo të Kopshtit'. Njerëzit në Australi gëzuan lirinë e zhveshjes për të festuar ngjarjen të shtunën. Një grua është fotografuar duke mbjellë bimë tërëisht e zhveshur me një buzëqeshje të madhe në fytyrë. Dita ndërkombëtare festohet të shtunën e parë të majit dhe synon që të inkurajojë njerëzit që të duan natyrën duke u zbavitur. "Dita botërore e kopshtarisë është një ngjarje e rrallë që synon të zhvillojë ndjenjën tek komunitetet dhe ti bëjë kopshtet në botë më tërheqëse.