Fotot unike të miqësisë mes qenit dhe vogëlushes

Mame është një vajzë dyvjeçare japonezë që pëlqen të luajë me Rikun, një qen qimedredhur që ka familja e saj. Edhe pse nuk kanë shumë kohë së bashku, ata në thelb janë të pandarë. Gjyshja e Mames i fotografon momentet e tyre së bashku dhe i poston në Instagram që t’i shohë bota. Përveç Rikut, ajo ka edhe dy qenushë të tjerë, Gaku dhe Qoo.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17