Fotot që tregojnë nivelin e lartë të absurditetit

Mund të na ndodhë shumë rrallë që të hasim pamje krejtësisht absurde gjatë ditës. Por, kur gjejmë diçka të çuditshme dhe të pashpjegueshme, ne nxitojmë ta fotografojmë, sepse e ndjejmë sikur ajo ngjarje ndodhë një herë në jetë. A keni parë ndonjëherë gomën e veturave që shndërrohet në një vaskë të nxehtë? Ose një imazh të ventilatorit të vizatuar që shfrytëzohet si i vërtetë? Në këtë përmbledhje, ju sjellim disa fotografi shumë interesante që do t’ju bëjnë të vëni në pikëpyetje logjikën e tyre dhe të mos i besoni syve tuaj.