Fotot më të çuditshme në rrjetet sociale

Statistikat tregojnë se numri i njerëzve që përdorin rrjete sociale, arriti pothuajse në 2.5 miliardë në vitin 2017, dhe ky numër është gjithnjë në rritje. Ne përdorim rrjete sociale për të ndarë momentet e lumtura të jetës sonë, për t’u mburrur me arritjet dhe për të përgjuar jetët e miqve tanë. Shpeshherë llogaritë e rrjeteve sociale bëhen burim i disa fotografive qesharake që na bëjnë t’i hapim sytë dhe të pyesim: “Çfarë po ndodh këtu?”. Në këtë fotogaleri do të shihni disa shembuj.