Fotografi ëndrra e çdo vipi

Sekreti i punës së fotografit nga Brazili Gilmar Silva qëndron tek sfondi. Syri i trajnuar i fotografit e di se edhe një vend që duket aspak frymëzues, me pak ndriçim dhe punë fotoshop mund të dalë i adhurueshëm. Dhe pasi të shikoni foto galerin e mëposhtme, do e besoni që të gjithë vipat që stërmundohen për të bërë foto të bukura gjatë gjithë kohës , do të jepnin çdo gjë për të punësuar Gilmar Silva-n.