Foto të mrekullueshme nga "jeta e egër"

Këto janë disa prej fotografive të preferuara të redaktorëve të National Geographic . Fotot përfshijnë takime mahnitëse të kafshëve dhe peizazhe që të lënë pa frymë Fituesi do të marrë 10,000 dollarë
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47