Foto të kapura nga rrënojat e braktisura të Luftës së Ftohtë

Fotografi Phillip Buehler ishte në klasën e parë kur shpërtheu kriza e raketave kubane. Ai ende mban mend stërvitjet e duck-dhe-cover në shkollën e tij në Bronx. "Unë u rrita me frikë nga Lufta e Ftohtë," tha ai në një intervistë telefonike. "Por, si djalë, ndërtova modele të B-52 dhe dëshiroja të isha një astronaut në garën hapësinore. Ishte një kombinim i magjepsjes me makinat dhe frika nga dënimi i pashmangshëm". Më shumë se 50 vjet më vonë, kjo përzierje e kureshtjes dhe e tmerrit ka rezultuar në një libër të ri që eksploron disa nga reliket e harruara të Luftës së Ftohtë. Duke paraqitur bunkerë të braktisur, avionë të çaktivizuar dhe raketa të çaktivizuara, Buehler ka mledhur disa fotografi për të treguar historinë e një rivaliteti të madh.