Foto që duhet t'i shihni dy herë për t'i kuptuar!

Për t’u bërë mjeshtër i iluzionit, nuk ju duhet ta njihni magjinë. Mjafton të keni një aparat fotografik dhe të shkrepni foto në vendin dhe kohën e duhur. Këtë gjë e vërtetojnë më së miri këto foto, të cilat duhet t'i shihni dy herë që t'i kuptoni.