Foto nga protesta kundër HEC-eve në Valbonë

Qytetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile, duke protestuar përpara Parlamentit nën moton Mos ma prek Valbonën për të kundërshtuar ndërtimin e hidrocentraleve në lumin e Valbonës. Protesta do të zgjasë përgjatë gjithë natës pranë Parlamentit për të vazhduar nesër përpara Kryeministrisë.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53