Foto nga protesta kundër HEC-eve në Valbonë

Qytetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile, duke protestuar përpara Parlamentit nën moton Mos ma prek Valbonën për të kundërshtuar ndërtimin e hidrocentraleve në lumin e Valbonës. Protesta do të zgjasë përgjatë gjithë natës pranë Parlamentit për të vazhduar nesër përpara Kryeministrisë.
Bota këtë të premte
24/05/2019 - 21:59
Mbijetesa në sytë e Rejës
18/05/2019 - 20:04