Foto/ "Çmenden" modelet në Spanjë, dalin nudo

Modelet dhe modelët spanjollë kanë nisur një nismë mjaft interesante. Ato kanë kryer një album me foto komplet nudo, fotografi të cilat i kemi sjellë në këtë fotogaleri.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47