FNSH dhe RENEA "blindojnë" Kryeministrinë

Policia, FNSH dhe RENEA janë dislokuar në ambientet e brendshme të kryeministrisë për të përballuar ndonjë situatë të tensionuar nga protestuesit. /Foto LSA
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08