Flota e re e mjeteve të policisë së shtetit

Një flotë prej më 110 automjetesh do t'i vihen në dispozicion forcave të policisë së shtetit. Këto automjete do të përdoren nga disa prej reparteve të FNSH, RENEA-s apo edhe forcave të rendit. Këto automjete janë të reja dhe me një dizajn të ri. Ato do ti shpërndahen drejtorive vendore dhe më pas komisariateve.
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54