Flota e re e mjeteve të policisë së shtetit

Një flotë prej më 110 automjetesh do t'i vihen në dispozicion forcave të policisë së shtetit. Këto automjete do të përdoren nga disa prej reparteve të FNSH, RENEA-s apo edhe forcave të rendit. Këto automjete janë të reja dhe me një dizajn të ri. Ato do ti shpërndahen drejtorive vendore dhe më pas komisariateve.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09