Fitorja e Kukësit përmes fotove

Një gol spektakolar nga Sindrit Guri i ka mjaftuar Kukësit për të dal me pikë të plota nga transferta e Korçës. Verilindorët treguan dhe njëherë që janë kampionët në fuqi, duke shtyrë dhe për pak javë festën e titullit në kampin e Skënderbeut. Me këtë fitore, Kukësi e dërgon në -9 distancën me kryesuesit e Skënderbeut, kur kanë mbetur dhe 5 javë deri në fundin e kampionatit. / Foto LSA
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47