Fisi i izoluar prej 50 mijë vjetësh rrezikon të shfaroset

Këto imazhe të pabesueshme japin një paraqitje të rrallë brenda një fisi të veçantë, i cili ka mbetur kryesisht vetëm nga pjesa tjetër e botës për më shumë se 50,000 vjet. Vetëm 400 anëtarë të fisit Jarawa mbeten në Ishujt Andaman, në Oqeanin Indian, dhe frikësohet se ato mund të zhduken në dhjetë vitet e ardhshme.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47