Festivali i Kanës, thuajse me ‘drita të kuqe’

Nga Valeria Golino tek e bukura Toni Garrn, ish-e fejuara e Leonardo Di Caprio, gjatë fundjavës tapeti i kuq i Kanës u ngjyros me….drita të kuqe…mes transparencave dhe stileve të hapura të fustaneve që nuk linin vend për imagjinatën.