Festivali i Berlinit, ja veshjet që ranë në sy

Nga veshjet ekstravagante që ofruan yjet e muzikës botërore në edicionin e fundit të Çmimeve Grammy, tek ato pak më modeste dhe më të ekuilibruara të edicionit të 69-të të Berlinales, një prej festivaleve të kinemasë, më të rëndësishme në Europë.