Festë dhe protestë për 1 qershorin në Tiranë

Dita kushtuar fëmijëve kaloi mes aktiviteteve festive por edhe marshimit protestë në Tiranë, duke kërkuar nga institucionet shtetërore të bëjnë më shumë për garantimin e të drejtave të fëmijëve.
Bota këtë të premte
24/05/2019 - 21:59
Mbijetesa në sytë e Rejës
18/05/2019 - 20:04