Festa luksoze e milionerit, e mbushur me femra të zhveshura

Milioneri i duhanit, Travers Beynon i njohur si ‘Candyman’ është komentuar rëndë nga kritikuesit pasi shpërndau fotografitë e femrave të zhveshura me logon e kompanisë së tij në të pasmet e tyre. Ai u akuzua për ekspozimin e femrave, gjë që konsiderohet si shfaqje seksuale e pronësisë. Femra dhe meshkuj u bashkuan në festën e tij, buxheti i së cilës arrin në 500 mijë dollarë për të shijuar gjërat luksoze si dhe për të promovuar Free Choice, logo e kompanisë së tij. Mënyra e marketingut që përdori këtë herë ishte se 40 personat e parë që do bënin një tatuazh të tillë në pjesët e nxehta të trupit do përfitonin udhëtime falas, si dhe do bëheshin pjesë e festave të cmendura që organizon shpesh.
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29
"Fluturime" mbi liqen
14/08/2019 - 08:55
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05