Festa e nje diktatori, na kujton paradat per Enver Hoxhen

Kim Jong-un dëshiroi të festonte solemnisht suksesin e hedhjes së raketës më 29 nëntor pas së cilës regjimi deklaroi se Koreja e Veriut është tashmë “Një fuqi bërthamore” Sheshi i madh i Penianit dedikuar Kim II- Sung ishte dekoruar me imazhin e liderit të dinastisë në fuqi dhe ishte mbushur me ushtarë e civilë që duartrokisnin diktatorin. Ai vetë nuk ka qenë i pranishëm. Në podiumin e festës ishin vartësit e tij
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34