Festa e nënës, vipat nëna për herë të parë

Festa e nënës, në shumicën e botës fetohet më 13 Maj dhe këtë vit janë të shumta personazhet vip që festojnë për herë të parë si nëna, duke mbajtur në krahë bebet e tyre të mrekullueshme.