Festa e 8 Marsit, Partizani "surprizon" gratë e stafit

Klubi i Partizanit ka rezervuar sot një urim special për zonjat , të cilat çdo ditë janë në shërbim të skuadrës. Stafi dhe lojtarët kanë uruar enkas për festën e 8 Marsit gratë e palodhura , që me përkushtimin e tyre bëjnë që lojtarëve të mos i mungoj asgjë në hotelin e skuadrës.
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54