Festa e 8 Marsit, Partizani "surprizon" gratë e stafit

Klubi i Partizanit ka rezervuar sot një urim special për zonjat , të cilat çdo ditë janë në shërbim të skuadrës. Stafi dhe lojtarët kanë uruar enkas për festën e 8 Marsit gratë e palodhura , që me përkushtimin e tyre bëjnë që lojtarëve të mos i mungoj asgjë në hotelin e skuadrës.
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53
Të pasme "shkëlqyese"
15/05/2018 - 10:09
Parking katastrofal
15/05/2018 - 08:16
Fantazia nuk njeh limit
14/05/2018 - 13:09