Ferrari i rrallë shitet për 2 milion paund

F40 ishte makina e parë e prodhuar në gjendje të kapte 200mph kur doli në vitin 1987. Dhe ishte Sulltani i Bruneit me koleksionin e makinave mbi 5.000 motorësh - thjesht duhej të kishte një. Dy nga këto modele të rralla pastaj dolën në Angli në vitet '90, falë John Collins, i cili drejton shitjet e Talacrest Ferrari. Tani kjo makinë do të shitet për 2 milion paund.