Fëmijët fatkeqë të Afganistanit

Fotografi i luftës Andrew Quilty udhëtoi me Save the Children në Afganistan, duke kapur portrete fëmijësh, jeta e të cilëve ishte shkatërruar nga konflikti në të cilin ndodhet vendi. Në një seri portretesh, fëmijët përshkruajnë historitë e humbjes së të dashurve të tyre, dëmtimet fizike nga minat dhe braktisjen e shtëpive për shkak të luftimeve.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17