Fëmijët dhe nënat "pushtojnë" gjithë Shqipërinë

Pas më shumë se një muaj të izoluar e gjithë Shqipëria u zgjua nën pushtetin e gumëzhimave të fëmijëve. Të shoqëruar nga nënat e tyre, të vegjlit patën disa orë në dispozicion për tu argëtuar.