"Fëmijës Alien" i buzëqesh fati

Ai u braktis në spital nga prindërit, por tashmë ka nisur një jetë të re. Kjo është historia e Lele, djali i vogël kinez që lindi me sëmundjen Hydrocephalus, një çrregullim neurologjik i shkaktuar nga akumulimi i lëngjeve në sistemin ventricular dhe rajonet subarachnoid.Fëmija që njihet edhe me pseudonimin "Foshnja Alien" për shkak të kokës së tij të madhe është birësuar nga një çift pensionistësh.