Fantazia nuk njeh limit

Kur flitet për art, çdo gjë është e lejuar. Fantazia bën që të krijohen vepra artistike edhe nga objektet më të paimagjinueshme. Ja tek vjen një koleksion "veprash arti", krijuar nga thika, pirunj dhe lugë. "Ju bëftë mirë!"