Fantastike! Pogradeci "vishet" me të bardha

Këto pamje janë fotografuar në Pogradec. Dëbora e madhe e rënë së fundmi, ka krijuar vështirësi në shumë zona të vendit, përfshirë dhe në Pogradec ku disa rrugë duken ende të papastruara. FOTO: LSA