Evakuime masive nga shirat e rrëmbyeshëm

Qindra mijëra njerëz në Japoninë jug-perëndimore kanë marrë një urdhër për t'u evakuuar nga shtëpitë e tyre për shkak të shirave të rrëmbyeshëm që po godasin rajonin. Autoritetet lëshuan një alarm urgjent, duke sinjalizuar rrezikun e rrëshqitjes së tokës, përmbytjeve dhe daljes nga shtrati të lumenjve në prefekturat e Fukuoka, Saga dhe Nagasaki në ishullin Kyushu.
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17