Evakuime masive nga shirat e rrëmbyeshëm

Qindra mijëra njerëz në Japoninë jug-perëndimore kanë marrë një urdhër për t'u evakuuar nga shtëpitë e tyre për shkak të shirave të rrëmbyeshëm që po godasin rajonin. Autoritetet lëshuan një alarm urgjent, duke sinjalizuar rrezikun e rrëshqitjes së tokës, përmbytjeve dhe daljes nga shtrati të lumenjve në prefekturat e Fukuoka, Saga dhe Nagasaki në ishullin Kyushu.
Të dashurohesh me varkat
24/08/2018 - 12:52
Prifti i "kërrysur"
22/08/2018 - 17:09