Është e garantuar se këto foto do t'ju bëjnë të qeshni

Nga vallëzimet e arinjve polar, tek një hipopotam që duket se kafshon një tjetër në pjesën e pasme. Nga një ketër i shumë alarmuar, tek kafshët më të lumtura në botë të kapura në habitatin e tyre natyror. Komedia e "Wildlife Photography Awards" u themelua nga fotografë të kafshëve të egra me bazë në Tanzani, Tom Sullam dhe Paul Joynson-Hicks. Konkursi punon së bashku me Fondacionin Born Free për të nxjerrë në pah një çështje më serioze - rëndësinë e ruajtjes së kafshëve të egra dhe të mrekullueshme të planetit tonë.