Energjia dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm Ekonomik

"Energjia dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm Ekonomik- Roli i Diplomacisë Ekonomike" mbledh në një tryezë të rrumbullakët Konsujt e Nderit me kryetar Z.Ylli Ndroqi, ministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë por dhe mjaft përfaqësues të institucioneve, kompanive e organizatave kombëtare e ndërkombëtare. Tryeza e rrumbullakët u organizua nga shoqata "Konsujt e Nderit në Shqipëri".
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17