Ej babush...iku ndeshja!!!!

Teksa pozonte për një selfie e ngritur në këmbë, një tifoz prapa Emily, babai i shoqëruar nga djali i tij, përfitoi nga rasti për t’i fokusuar sytë te linjat e bukuroshes, e cila kishte veshur një bluze të shkurtër të bardhë dhe një palë xhinse të ngjitura pas trupit. Aq shumë u fokusua, sa i ra në sy edhe djalit të tij.