E kuqja e Krishtlindjeve

E kuqja është mbase ngjyra që ka më shumë domethënie se ngjyrat e tjera. E kuqja simbolizon zjarrin dhe ngrohtësinë. Gjimonë e bashkangjitur me dashurinë, e kuqja është ngjyra simbol edhe e Krishtlindjeve. Shumë e pëlqyer nga stilistët, të cilët këtë fundvit e sjellin në pasarelë