Dy gola për pesë minuta, foto fantastike nga Elbasan Arena"

Po luhet në "Elbasan Arena" takimi mes Shqipërisë dhe Islandës i vlefshëm për raundin e gjashtë të grupit H të kualifikueseve të Euro 2020. Aktualisht rezultati është 4-2 për tanët.
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08