Durrësi dashuron Italinë

Italia është vendi më i prekur në botë nga koronavirusi. Shqipëria dhe shqiptarët janë shumë të lidhur me këtë vend, ndaj në shenjë solidaritet, në bashkinë e Durrësit është vendosur një baner ku shkruhet “Durrësi dashuron Italinë”. Fotot nga LSA.